Новина

Кафедру ІКІ відвідав керівний склад Харківської філії концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення

23 січня 2020 року відбулася зустріч керівництва кафедри інфокомунікаційної інженерії імені В.В. Поповського – завідувача кафедри Лемешка О.В. та заст. зав. кафедри Сабурової С.О. з керівним складом Харківської філії концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (ХФ КРРТ) – директором Дергільовим О.І., начальником технічного відділу Галушко О.В. та інші спеціалістами.

В ході зустрічі були підписанні угоди про двостороннє співробітництво, у т.ч. на рівні функціонування бази практики на ХФ КРРТ. Також предметом зустрічі було обговорення проектів нових навчальних планів, змісту освітніх програм, робочих програм виробничої, передатестаційної практики, тематику курсових та атестаційних робіт бакалаврів та магістрів, які навчаються за спеціальністю 172 «Телекомунікації та радіотехніка» в межах освітніх програм «Телекомунікації» та «Інфокомунікаційна інженерія». Представники ХФ КРРТ звернули увагу на необхідність подальшого розвитку та інтенсифікації відносин між ХНУРЕ та КРРТ з метою забезпечення більш тісного зв’язку змісту програм підготовки студентів з сучасним станом засобів та технологій радіомовлення, радіозв'язку та телебачення.

Особлива увага в ході обговорення була приділена важливості проведення наукових досліджень аспірантами кафедри в напрямку вдосконалення саме безпроводових технологій зв'язку, забезпечення електромагнітної сумісності радіозасобів телекомунікацій та радіотехніки, вивченню новітніх стандартів радіозв'язку в межах перспективних курсів освітньо-наукової програми підготовки.

Для гостей кафедри була організована екскурсія новими навчально-науковими лабораторіями, які були введені в навчальний процес за останні 3 роки.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач