Новина

Кубок кафедры ТКС по футболу (2014)

У травні 2014 кафедра ТКС провела змагання з футболу. Змагалися команди студентів 3-го, 4-го, 5-го курсів, а також викладачів. Змагання проходили на майданчику для міні-футболу на стадіоні ХНУРЕ.

У першому матчі грали команди 3-го і 5-го курсу. Матч пройшов у спокійній обстановці і закінчився рахунком 1: 2 на користь 5-го курсу.

У другому матчі зустрілися команди 4-го курсу та викладачі. Матч йшов на рівних, але в кінці гри викладачі поступилися 2 голи. Зустріч закінчилася з рахунком 4: 6 на користь 4-го курсу.

За результатами попередніх матчів у фіналі зустрілися команди 4-го і 5-го курсів. Обидві команди показували злагоджену гру, але до студентів 4-го курсу фортуна стояла аж ніяк не особою. Зустріч закінчилася з рахунком 2: 5 на користь 5-го курсу. Під час гри відзначилися двоє хлопців, з боку 4-го курсу кращим став Костянтин Мудрик, з 5-го курсу - Олександр Годованюк.

Вітаємо команду 5-го курсу з перемогою в Кубку кафедри. Гравцям, що завоював перше і друге місце були вручені медалі, а переможцям - Кубок кафедри телекомунікаційних систем.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач