Новина

Підсумки публікаційної активності кафедри ІКІ імені В.В. Поповського Google Scholar Citations за 2021 рік

Колектив кафедри інфокомунікаційної інженерії імені В.В. Поповського продовжує покращувати показники публікаційної активності в наукометричній базі Google Scholar Citations, що також позитивно впливає на позиції ХНУРЕ в національних та міжнародних рейтингах університетів.

На кінець 2021 року можна акцентувати увагу на таких здобутках:
- загальна кількість цитувань наукових праць перевищила 8000;
- кількість цитат з публікацій 2020 року впритул наблизилась до 1500, що є своєрідним рекордом за чисельністю цитат одного року;
- за останній час, починаючи з 2018 року, об’єм цитувань за один рік складає у середньому 900.

Крім того, окремо поздоровляємо зі входженням у клуб «NURE Google Scholar Citations 1000+» докторів наук, професорів Єременко О.С. та Радівілову Т.А.), у яких загальна кількість цитувань їх наукових праць за всі роки дослідницької роботи перевищила позначку в тисячу цитат!!! У 2021 році впритул до цього порогу підійшов і професор Агеєв Д.В.

Щиро вітаємо співробітників кафедри ІКІ імені В.В. Поповського з традиційно високими результатами публікаційної активності! Є на кого рівнятися та переймати позитивний досвід організації наукової роботи! Чекаємо на нові наукові актуальні статті, цікаві монографії та оновлені рекорди в їх цитуванні!

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач