Новина

Подяка друзям та колегам за підтримку під час війни

Кривава війна, яку веде вже майже півроку з Україною московська федерація, ще раз перевірила міцність дружніх стосунків, що існували та вибудовувались співробітниками кафедри ІКІ імені В.В. Поповського ХНУРЕ та працівниками інших українських та закордонних університетів.

З першого дня вторгнення рашистів було встановлено діалог взаємопідтримки між співробітниками різних кафедр ХНУРЕ, з колегами та друзями вишів Києва, Львова, Одеси, Полтави, Чернівців, Вінниці, Чернігова та багатьох інших українських міст. Саме вони пропонували, надавали та продовжують надавати допомогу з тимчасового та довготривалого прихисту студентів, викладачів ХНУРЕ та їх сімей.

На особливі слова подяки заслуговують наші закордонні колеги. Зв’язки, які були започатковані під час проведення наукових конференцій в Україні та Європі, у подальшому закріпились у процесі виконання спільних Європейських програм та проєктів, у перші тижні та місяці вторгнення стали в нагоді під час евакуації жінок-викладачів та їх сімей до країн Європи. Великобританія, Іспанія, Португалія, Франція, Бельгія, Польща, Словаччина, Чехія та навіть Південна Корея – це далеко неповний перелік країн, науковці яких постійно цікавляться ситуацією у Харкові, висловлюють слова підтримки та захоплюються героїзмом українців у протистоянні з таким підлим та кривавим ворогом, яким є московія.

Важливе місце у підтримці харків’ян належить нашим випускникам-іноземцям, які закінчивши ХНУРЕ успішно працевлаштувались в ІТ-компаніях та університетах по всьому світові. Листи та дзвінки підтримки з пропозиціями всебічної допомоги постійні надходять з практично всіх країн Європи, а також Іраку, Сирії, Палестини, Туркменістану, Тунісу, Марокко та багатьох інших країн північної Африки та близького Сходу.

Кафедра ІКІ імені В.В. Поповського висловлює слова подяки за постійну підтримку та допомогу всім нашим друзям та колегам, які в цей скрутний для Харкова та всієї України час не залишились осторонь і продемонстрували свою позицію щодо цього цивілізаційного конфлікту між останньою недоімперією світу, якою є рф, та Україною – молодою демократичною країною.

Слава Україні! Слава Збройним Силам України!

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач