Новина

Поздоровляємо магістранта Афанасьєва Юрія з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт в галузі знань “Авіаційна та ракетно-космічна техніка” та “Авіоніка”

На базі Національного авіаційного університету в період з 21 по 22 квітня 2021 року відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Авіаційна та ракетно-космічна техніка». Галузева конкурсна комісія працювала в двох секціях:
- «Авіаційна та ракетно-космічна техніка» (Аерокосмічний факультет НАУ), до якої надійшло 11 робіт з 7 вишів,
- «Аеронавігація» (Факультет аеронавігації, електроніки та телекомунікацій НАУ), до якої надійшло 16 студентських наукових робіт з 7 закладів вищої освіти.

За результатами оцінювання представлених доповідей учасників конкурсу, роботи яких пройшли попереднє рецензування та отримали високий бал за низкою критеріїв, диплом ІІ ступеню отримали Леочко Богдан Андрійович, студент 5 курсу Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба (ХНУПС імені Івана Кожедуба), та Афанасьєв Юрій Володимирович, студент 5 курсу Харківського національного університету радіоелектроніки (ХНУРЕ). Наукова робота: «Програмно-апаратна модель системи інформаційної підтримки функціонування ланки «Авіаційний навідник-екіпаж» виконувалась під керівництвом старшого викладача Мажари Ігоря Петровича (ХНУПС імені Івана Кожедуба) та д.т.н., професора, завідувача кафедри інфокомунікаційної інженерії Лемешко Олександра Віталійовича (ХНУРЕ).
Колектив кафедри щиро поздоровляє Афанасьєва Юрія з черговою та дуже важливою для нього перемогою! Бажаємо подальших творчих успіхів та нових звершень!

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач