Новина

Студентки кафедри ІКІ здобули перемогу на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт у 2020/2021 н.р. за спеціальністю «Телекомунікації»

27-28 травня 2021 року в Державному університеті інтелектуальних технологій і зв'язку (у минулому ОНАЗ ім. О.С. Попова) пройшла Підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2020/2021 н.р. за спеціальністю «Телекомунікації». Вона проводилась у форматі відеоконференції на платформі Zoom. На конференції студентами з різних куточків України було представлено 27 наукових робіт.
Згідно з тематикою, конкурсні роботи були розділені на 2 секції: «Телекомунікаційні системи та мережі» та «Інформаційні мережі зв’язку».
Студенти кафедри ІКІ ім. В.В. Поповського також приймали участь у конференції, де продемонстрували глибокі теоретичні знання, інноваційні підходи до вирішення окремих наукових задач та високий рівень підготовки. Наші студенти представили на конкурс дві роботи:
- «Вдосконалення та дослідження моделі балансування навантаження в інфокомунікаційній мережі», автори Журавльова Анна (гр. ТРТК-17-2) та Круглова Анастасія (гр. ТРІКІ-17-1), науковий керівник проф. Лемешко О.В.;
- «Дослідження методів захисту інформації послуг інтернет-речей», автор Лаптєв Павло (гр. ТРТК-17-2), науковий керівник доц. Сабурова С.О.
За підсумками ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, які підводились шляхом закритого голосування представниками (викладачами) багатьох вишів України, студентки кафедри ІКІ Журавльова Анна та Круглова Анастасія вибороли друге місце у секції «Телекомунікаційні системи та мережі», незначно поступившись лише студенту Державного університету «Одеська політехніка». Третє місце посів студент від Національного університету «Львівська політехніка».
Щиро вітаємо наших дівчат з черговою важливою перемогою, тепер вже і у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт! Бажаємо їм подальших творчих успіхів, ще більш вагомих досягнень та перемог, а у найближчій перспективі – відмінного захисту кваліфікаційних робіт рівня бакалавр.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач