Новина

Студенти кафедри ІКІ імені В.В. Поповського ХНУРЕ отримали стипендії у рамках проекту Huawei ICT Scholarship

Компанія ТОВ «Хуавей Україна» надала благодійну допомогу згідно з Договором (5-221121, від 22 листопада 2021 р.) з ХНУРЕ у вигляді коштів у розмірі 267 680 грн. для виплати іменних стипендій протягом другого семестру 2021-2022 навчального року у рамках проекту Huawei ICT Scholarship найкращим семи здобувачам вищої освіти кафедри інфокомунікаційної інженерії ім. В.В. Поповського Харківського національного університету радіоелектроніки:
1. Євсюковій Олені Олексіївні – ст.гр.КУІБ -19-1
2. Борисенко Лесі Андріївні – ст.гр.КУІБ -18-1
3. Фуксу Максимілліану Андрійовичу – ст.гр. КУІБ -18-1
4. Новак Ганні Олександрівні – ст. гр.ТРІКІ-19-1
5. Радченко Руслані Вадимівні – ст. гр.ТРІКІ-18-1
6. Бондаренку Іллі Миколайовичу – ст. гр.ТРТК-19-2
7. Кругловій Анастасії Олексіївні – ст.гр.ІКІм-21-1

Ректорат ХНУРЕ, факультет інфокомунікацій та кафедра Інфокомунікаційної інженерії ім. В.В.Поповського вітають найкращих студентів з отриманням іменних стипендій Компанія ТОВ «Хуавей Україна», бажають успіхів у навчанні, майбутніх досягнень у науці та творчості в праці!
Налагодження плідної та взаємовигідної співпраці університету з IT-гігантами, до яких відносить компанія Хуавей, є пріоритетною та дуже важливою задачею ХНУРЕ як провідного технічного вишу України. Підтримка з боку компанії «Хуавей Україна» талановитих студентів послужить дієвим механізмом заохочення молоді до навчання, самовдосконалення та розвитку. Перспективи співробітництва ХНУРЕ та «Хуавей Україна» пов’язані з налагодженням наукового колаборації, відкриттям спільних навчально-наукових лабораторій, центрів, мережних академій тощо.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач