Новина

Участь науковців кафедри ІКІ у Міжнародній конференції «Інформаційна безпека: проблеми та перспективи» (Баку, Азербайджан)

Шановні колеги, 29 жовтня в м. Баку (Азербайджан) відбулась Міжнародна конференція «Інформаційна безпека: проблеми та перспективи». Конференція організована Азербайджанським університетом спільно з Харківським національним університетом радіоелектроніки та присвячена науковим, теоретичним, практичним і технологічним аспектам запобігання несанкціонованому доступу, використанню, розголошенню, спотвореню, зміні, дослідженню, запису або знищенню інформації в сучасному контексті бурхливого розвитку інформаційних технологій та їх тотального проникнення в усі сфери людської діяльності. Конференція мала на меті запропонувати платформи для науковців та інженерів, які працюють у широкому діапазоні інформаційної безпеки для обміну останніми науковими результатами та обговоренням нових наукових ідей і напрямків. Крім того, в Азербайджанському університеті спільно з Харківським національним університетом радіоелектроніки відкрито лабораторію мережної безпеки.
Конференція охоплювала багато тем у різних галузях, таких як концептуальні основи інформаційної безпеки, технологічні аспекти інформаційної безпеки в комп’ютерних системах, програмне забезпечення безпеки інформаційних систем, криптографія, проблеми безпеки в хмарних технологіях, комп’ютерна радіотехніка та системи інформаційної безпеки, кібербезпека, автоматизація обробки інформації, безпеки інформаційно-комунікаційних систем та управління інформаційною безпекою.
Науковцями кафедри інфокомунікаційної інженерії В.В. Поповського були представлені доповіді:
Лемешко О., Євдокименко М., Єременко О. Мережна безпека засобами маршрутизації: проблеми та рішення. Міжнародна конференція «Інформаційна безпека: проблеми та перспективи», 29 жовтня 2021 р., Баку, Азербайджан. С. 6-8. (Пленарна доповідь)
Yeremenko O., Mersni A., Akulynichev A. The overview of cyber resilience approach using traffic engineering fast reroute features. International conference on ''Information security: problems and prospects'', October 29, 2021, Baku, Azerbaijan. P. 120-123.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач