Новина

В рамках проєкту USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» відбулася урочиста церемонія запуску Літнього навчання викладачів ХНУРЕ

14 червня 2021 року в рамках Проєкту ««Кібербезпека критично важливої інфраструктури України»» відбулася урочиста церемонія запуску Літнього навчання викладачів університетів - учасників цього проєкту. Основну представництва ХНУРЕ склали НПП кафедри інфокомунікаційної інженерії імені В.В. Поповського.
Під час церемонії директор Проєкту Тімоті Дубел привітав викладачів та побажав їм успіхів та наснаги у навчанні за перспективними напрямками сьогодення в області кібербезпеки. Також перед викладачами виступив Роберт Пикок – координатор від Флоридського міжнародного університету, який надав стислий огляд курсів та представив інструкторів:
- курси "РЕАГУВАННЯ НА ІНЦИДЕНТИ" та "ЦИФРОВА КРИМІНАЛІСТИКА", інструктори: Dr. Marcus Rogers та Nicholas Sturgeon/Krassimir Tzvetanov;
- курси "БЕЗПЕКА КІБЕРФІЗИЧНИХ СИСТЕМ" та "БЕЗПЕКА ТА КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ IOT" - Dr. Kemal Akkaya та Yacoub Hanna;
- курс "ОСНОВИ КОМП'ЮТЕРНОЇ ТА МЕРЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ", інструктор: Dr. Vadym Chakryan;
- курс "АУДИТ ТА УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ", інструктор: Dr. Anastasiia Konopliova;
- курс "БЕЗПЕКА WEB-ДОДАТКІВ", інструктор: Dr. Oleksii Baranovsky;
- курс "АНАЛІЗ ШКІДЛИВОГО ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ", інструктор: к.т.н., асистент кафедри АПОТ Олександр Адамов.
Тож побажаємо нашим викладачам успіхів у підвищенні своїх практичних навичок, щоб забезпечити передачу набутого досвіду студентам – майбутнім фахівцям з кібербезпеки!

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач