Новина

Вітаємо нашого друга та колегу зі Словаччини з присвоєнням академічного звання професора

У середу, 13 липня 2022 року, президентка Словаччини Зузана Чапутова призначила двадцять сім нових академічних звань професорів університетів. У своїй урочистій промові президентка підкреслила, що в часи революційних відкриттів, технічного прогресу, а також надихаючих ідей і стимулюючих творчих дій все одно людство стикається з дедалі гострішими цивілізаційними загрозами, і лише відповідний рівень освіти та професійної кваліфікації надає шанс пройти такі випробування.
Щиро вітаємо нашого колегу та великого друга України Юрая Ґазду з присудженням йому академічного звання професора! Бажаємо подальших успіхів і перемог на ниві освіти та науки, нових амбітних планів і звершень, цікавих ідей, корисних зустрічей, карколомних подорожей, масштабних проєктів і міцного здоров'я!
Пан Юрай завжди підтримував і зараз підтримує Україну у її боротьбі за незалежність. З 2015 року він постійно надає житло та турбується за військових з України, які проходять реабілітацію у Словаччині. І зараз він розмістив у себе вдома та у своїх родичів декілька сімей з України, з різних її міст, які постраждали від агресії рф.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач