Новина

Вітаємо співробітників кафедри ІКІ ім. В.В. Поповського з черговою перемогою та другим здобутим Міжнародним Проєктом ERASMUS+ модуль Жан Моне

Вітаємо кафедру інфокомунікаційної інженерії ім. В.В. Поповського з черговою перемогою та другим здобутим Міжнародним Проєктом ERASMUS+ модуль Жан Моне «The European experience for enhancement the resilience of critical entities in Ukraine» / «Європейський досвід для підвищення стійкості критично важливих об'єктів в Україні».

Під час війни даний Проєкт є особливо актуальним та важливим. Головною метою Проєкту є популяризація та поширення європейського досвіду захисту критичної інфраструктури для підвищення стійкості критичних об’єктів в Україні через активну інформаційно-просвітницьку роботу на інституційному та національному рівнях із залученням представників усіх зацікавлених сторін від бізнесу до державного уряду.

В межах Проєкту очікується:

  • 1. Вивчення регламентів ЄС, директив, політики, стратегічної документації щодо захисту критичної інфраструктури.
  • 2. Організація та проведення літніх шкіл на основі досвіду ЄС в Україні для студентів зі спеціальностей Кібербезпека та ІКТ.
  • 3. Підвищення обізнаності про європейський досвід захисту критичної інфраструктури та сприяння залученню та діалогу між ЗВО, представниками критичних інфраструктур та всіма зацікавленими сторонами в Україні.

Координатор Проєкту: д.т.н., професор Євдокименко Марина.

Виконавці Проєкту: д.т.н., професор Лемешко Олександр, д.т.н., проф. Єременко Олександра, к.т.н., доцент Снігуров Аркадій та начальник відділу впровадження та контролю процесів інформаційної безпеки департаменту інформаційної безпеки Дирекції з інформаційних технологій НЕК «Укренерго» к.т.н. Яніна Рой.

Ця перемога була дуже складною, бо написання та подача проєктної заявки відбувалось під постійними ворожими обстрілами та ракетами. Але не дивлячись на всі випробування, заявку було відправлено вчасно 1 березня 2022 року.

Ще раз вітаємо кафедру інфокомунікаційної інженерії ім. В.В. Поповського та очікуємо на перші активності! Слава Україні! Слава ЗСУ!

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач