Новина

Підведено підсумки другого семестру навчання за дисциплінами міжнародного проекту «DigiJED-2: цифрова освіта спільними зусиллями»

З вересня по грудень 2023 року студенти кафедри ІКІ ім. В.В. Поповського ХНУРЕ навчались за німецько-українським проектом «DigiJED-2: цифрова освіта спільними зусиллями». В межах цього проєкту понад 30 студентів ХНУРЕ у осінньому семестрі дистанційно засвоювали один або декілька курсів із наступного переліку:

  • IoT and Embedded System Program;
  • ICT Security;
  • Machine Learning with Python;
  • Creating Mobile apps with Android;
  • Сomputing resources for high-loaded services.

Десять студентів кафедри ІКІ імені В.В. Поповського протягом семестру отримували стипендії від проєкту. Під час семестру курс ICT Security викладали проф. Лемешко О.В. та доц. Акулинічев А.А.

Кафедра ІКІ імені В.В. Поповського дякує кожному з 19 студентів ХНУРЕ, які під час війни знайшли час, можливість та бажання, щоб гідно представити кафедру та університет, успішно засвоїти матеріал та підтвердити свій високий рівень знань з обраного курсу (курсів). Вітаємо студентів ХНУРЕ з успішним завершенням семестру та відмінними оцінками!

Окремі слова вдячності співробітникам Університету прикладних наук Анхальт (Кетен, Німеччина), координаторам проєкту Марині Поповій та Оксані Василенко за результативну роботу, підтримку та допомогу на всіх етапах цього цікавого та корисного проєкту!

З Новим роком! Слава Україні! Слава Збройним Силам України!

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач