Новина

Розпочався курс «Рамки та політики ЄС з кібербезпеки» на другому році Проекту Еразмус+ модуль Жан Моне «Інтеграція рамок та політик кібербезпеки ЄС в Україні»

24 травня 2022 року в межах другого року Проекту Еразмус+ модуль Жан Моне «Інтеграція рамок та політик кібербезпеки ЄС в Україні» розпочався курс «Рамки та політики ЄС з кібербезпеки».
Викладає курс Марина Євдокименко, професор кафедри інфокомунікаційної інженерії ім. В.В. Поповського Харківського національного університету радіоелектроніки.
Цього року, не дивлячись на військовий час, на курс зареєструвалося більш ніж 60 учасників, серед яких не тільки студенти ХНУРЕ, а й студенти та викладачі з інших університетів України, таких як Хмельницький національний університет, Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку, Національний авіаційний університет, Національний університет «Запорізька політехніка», Національний університет "Львівська політехніка", Держаний університет телекомунікацій тощо.
Курс присвячено вивченню стратегічної документації, політик та рамок Європейського союзу з кібербезпеки, таких як Cyber Defence Policy Framework, EU’s Joint Framework on countering hybrid threats, Network and Information Security (NIS) Directive, General Data Protection Regulation (GDPR), European Union Agency for Cybersecurity (ENICA), EU cybersecurity certification framework, Directive on the Security of Network and Information Systems. Тож, ми не зупиняємось! Ми продовжуємо поглиблювати свої знання та обізнаність щодо найкращих практик ЄС з кібербезпеки.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач