Новина

Участь науковців кафедри ІКІ у роботі міжнародної конференції ICCSEEA'2023 (Варшава, Польща)

В період з 17 по 19 березня 2023 року проводиться Шоста Міжнародна конференція з інформатики, інженерії та застосувань в освіті (The 6th International Conference on Computer Science, Engineering and Education Applications - ICCSEEA'2023).

ICCSEEA'2023 об’єднала провідних дослідників з країн Азіатсько-Тихоокеанського регіону, Північної Америки, Європи та всього світу для обміну результатами своїх досліджень і вирішення відкритих питань у сферах інформатики, техніки та освітніх програм. Організація конференції є одним із прикладів розвитку українсько-польської співпраці в різних сферах науки та освіти.

У роботі конференції прийняли участь співробітники кафедри інфокомунікаційної інженерії імені В.В. Поповського:

  • завідувач кафедри професор Лемешко О.В.;
  • професорка кафедри Єременко О.С;
  • професорка кафедри Євдокименко М.О.;
  • аспірантка кафедри Слейман Б.

Цього року на конференції, яка проводилась у віртуальному форматі, були представлені наукові результати у наступній доповіді: Oleksandr Lemeshko, Oleksandra Yeremenko, Maryna Yevdokymenko, Batoul Sleiman «Research and Development of Bilinear QoS Routing Model over Disjoint Paths with Bandwidth Guarantees in SDN».

Матеріали конференції заплановано до опублікування видавництвом Springer у серії «Lecture Notes on Data Engineering and Communications Technologies».

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач