Новина

Участь науковців та студентів кафедри ІКІ ім. В.В. Поповського ХНУРЕ у Міжнародній науково-практичній конференції «Передові технології в інформаційно-комунікаційній інженерії»

18 липня 2023 року у Міжнародному гуманітарному університеті на факультеті кібербезпеки, програмної інженерії та комп’ютерних наук стартувала Міжнародна науково-практична конференція «Передові технології в інформаційно-комунікаційній інженерії» (International Conference “Advanced Technology in Information and Communication Engineering”, ATICE’2023). Конференція організована колективом, який очолює декан факультету професор Стрелковська Ірина Вікторівна.

На пленарному засіданні було заслухано ряд цікавих доповідей, серед яких доповідь науковців та студентів кафедри ІКІ ім. В.В. Поповського ХНУРЕ:

Лемешко О.В., Єременко О.С., Лемешко В.О., Персіков М.А. Ієрархічний метод дворівневого управління чергами пакетів на маршрутизаторах, заснований на класах

В рамках конференції працюють наступні секції: Інженерія програмного забезпечення та інформатика, Кібербезпека, Телекомунікації та радіотехніка, ІТ-право як складова розвитку інформаційного суспільства. На секції «Телекомунікації та радіотехніка» керівником був професор Лемешко О.В. На цій секції від кафедри було представлено доповідь доцентки Мерсні Амаль:

Amal Mersni, Ilyas Arroub. Simulation-based evaluation of load balancing implementation in enterprise networks using EIGRP and OSPF routing protocols

На секції «Кібербезпека» була презентована доповідь нашого студента:

Andrii Shpilkin. Psychology of cyberspace. Social media advantage for threat actors

Дякую організаторам конференції, особливо проф. Стрелковській І.В., доцентам Соловській І.М., Григор’євій Т.І., за можливість апробації результатів наукових досліджень у цей складний для країни та вишів час!

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач