Новина

Участь у вебінарі «Жінки у кібербезпеці: створення професійних асоціацій на основі успішних практик»

15 березня 2023 року на платформі Zoom відбувся вебінар «Жінки у кібербезпеці: створення професійних асоціацій на основі успішних практик». Захід є продовженням серії гендерних заходів, започаткованих Проєктом USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України», який сприяє розширенню можливостей для професійного розвитку жінок у сфері кібербезпеки та заохочує жінок-професіоналок з кібербезпеки створювати кіберспільноти, об'єднані спільними інтересами та досвідом, шляхом співпраці з іншими експертами в цій галузі.

Партнер заходу – Харківський чаптер ACM Women Europe – Kharkiv Information & Communication Technologies ACM-W Chapter.

Модераторка – Олександра Єременко, професорка кафедри ІКІ ім. В.В. Поповського Харківського національного університету радіоелектроніки, членкиня правління Європейської мережі за гендерний баланс в інформатиці (EUGAIN) від України, засновниця та голова Харківського ACM-W чаптеру інфокомунікаційних технологій. Програма вебінару:

  • Вітальне слово від Стелли Руденко, спеціалістки з розвитку програм та регіональної радниці з гендерних питань, USAID Україна.
  • Презентація про Women4Cyber EU та Women4Cyber Kosovo від Саскії Бругман, операційної координаторки, Фонд Women4Cyber, та Дренуші Саліху, засновниці та президентки, Women4Cyber Косово.
  • Презентація про Європейську мережу за гендерний баланс в інформатиці (EUGAIN) від Амаль Мерсні, Міжнародний університет Сараєво, членкині правління EUGAIN від Боснії та Герцеговини, голови Сараєвського відділення ACM-W.
  • Презентація про Наукову асоціацію кібербезпеки України від Марини Євдокименко, професорки кафедри інфокомунікаційної інженерії імені В.В. Поповського Харківського національного університету радіоелектроніки, членкині Наукової асоціації кібербезпеки України.
  • Презентація майбутніх заходів та можливостей у 2023 році від Харківського осередку ACM-W та про їх співпрацю з EUGAIN від Олександри Єременко, професорки кафедри інфокомунікаційної інженерії імені В.В. Поповського Харківського національного університету радіоелектроніки, членкині правління EUGAIN від України, засновниці Kharkiv ICT ACM-W Chapter.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач