Новина

Магістранти кафедри ІКІ навчаються в Швеції за програмою академічної мобільності ERASMUS+

Завдяки програмі академічної мобільності ERASMUS+ та діючій програмі подвійних дипломів студенти-магістранти групи АМЗІмі-18-1 кафедри ІКІ ім. В.В. Поповського – Акінтунде Адедамола Еммануель, Іквуегбу Чігозіе Чарльз, Обод Едідіонг Іме та Олаіде Джаміу Олалекан розпочали навчальний рік в Технологічному університеті Блекінге (BTH, м. Карслкруна, Швеція).

університетом BTH вже кілька років діє угода про співробітництво з ХНУРЕ, дякуючи якій викладачі кафедри ІКІ постійно проходять стажування в Швеції, а троє шведських студентів-магістрантів зараз навчаються в нашому університеті.

Протягом 6 місяців навчання у Швеції в університеті BTH наші студенти будуть вивчати поглиблені курси з магістерської підготовки: Безпека програмного забезпечення, Етичний хакінг, безпека хмарних технологій та інші, які відносяться до спеціальності 125 – «Кібербезпека».

По завершенню навчання вони зможуть підготувати та захистити магістерські роботи для отримання дипломів європейського зразка. В університеті BTH традиційно координують підготовку наших студентів доктори філософії Євгенія Кузьміних та Андерс Карлсон. Тож побажаємо студентам групи АМЗІмі-18-1 успіхів у навчанні, корисного практичного досвіду та яскравих емоцій від подорожі! Наразі за останні три роки більше десяти студентів кафедри ІКІ ХНУРЕ мали нагоду залучитись до програми академічної мобільності ERASMUS+ та навчатися у шведському університеті BTH.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач