Новина

На кафедрі ІКІ відбувся вебінар до дня кібербезпеки

З нагоди Міжнародного дня кібербезпеки 29 листопада 2019 року на кафедрі ІКІ ім. В.В. Поповського разом з Академією Cisco було організовано участь студентів 1-3 курсів у вебінарі інженера компанії Олега Стародубова, Cisco Talos Incident Response на тему: «РЕАГУВАННЯ НА ІНЦИДЕНТИ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ. ДОСВІД ПОЛЮВАННЯ НА ЗАГРОЗИ».

 

Під час вебінару студенти ознайомились з проблемами розрізненості систем інформаційної безпеки, реагуванням на інциденти та автоматизацією процеса реагування за допомогою технології  Cisco Talos Incident Response. Після вебінару студенти можуть пройти тестування, за результатами якого  отримають відповідні сертифікати від академії Cisco.

Дякуємо за організацію такої корисної події Цвіркун Л.І., керівнику Центру підготовки інструкторів та підтримки академій Cisco НТУ «Дніпровська політехніка»; Олені Домотенко, менеджеру програм корпоративної соціальної відповідальності Cisco Україні та Азербайджані; та інструкторам академії Cisco ХНУРЕ. Тож з нетерпінням чекаємо на наступні події!

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач