Новина

В науковому парку SYNERGY відбулася презентація програми Інкубатора Cisco

11 квітня 2019 року на базі наукового парку SYNERGY Харківського національного університету радіоелектроніки була проведена презентація програми Інкубатора «Cisco» ("Cisco Incubator Program"). Організатори заходу: мережна академія Cisco в ХНУРЕ (керівник академії доц. Євдокименко М.О.) та кафедра інфокомунікаційної інженерії імені В.В. Поповського (завідувач проф. Лемешко О.В.). Доповідачами виступили провідні фахівці компанії Cisco: Kirill Groshev (Краків, Польща) та Alicia Garcia Sastre (Іспанія).

Основна увага була приділена відритій лекції на тему "Machine Learning". В ході лекції Alicia Garcia Sastre дуже цікаво та аргументовано донесла інформацію щодо перспектив розвитку технологій машинного навчання, які є важливою складовою тренду «Індустрія 4.0» (Четвертої промислової революції). Kirill Groshev – наш співвітчизник, який не перший рік працює в компанії Cisco, описав задачі та функції Cisco-офісів, які функціонують в таких містах Європи, як Краків, Лісабон та Брюссель. Він звернув увагу на те, що Cisco-офіси постійно розширюються та потребують висококваліфікованих спеціалістів в галузі інфокомунікацій. Крім того, він підкреслив необхідність підвищення рівня знань наших студентів з інформаційних та комунікаційних (мережних) технологій. Студенти можуть це зробити дистанційно, зареєструвавшись в програмі Інкубатора «Cisco», або в ході навчання в мережних академіях компанії. Одна з таких академій Cisco, яку очолює доцент Євдокименко М.О., успішно функціонує та розвивається на кафедрі ІКІ ХНУРЕ. В академії студенти та школярі можуть засвоїти курси з таких актуальних на часі напрямків, як кібербезпека, мережні технології, інтернет речей тощо.

Глядацька аудиторія заходу складалась зі студентів ХНУРЕ (громадян України та іноземних громадян), студентів Харківського коледжу Державного університету телекомунікацій, інструкторів мережних академій Cisco м. Харкова.

Захід визвав колосальну зацікавленість аудиторії, особливо студентів, про що свідчить велика кількість запитань до доповідачів з самих різних аспектів презентації. Кожен, хто задав питання, отримав цікавий подарунок від доповідачів.

Організатори презентації висловлюють щирі слова подяки керівництву наукового парку SYNERGY (В. Хачатрян, В.В. Россіхін) за підтримку та всебічну допомогу у проведенні заходу в такому чудовому та комфортному місці.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач