Новина

Студентка кафедри ІКІ отримала грант на участь у конференції womENcourage2020

Вітаємо Анастасію Круглову, студентку групи ТРІКІ-17-1, з отриманням гранту на участь у 7-й Міжнародній конференції womENcourage2020, яка проводиться під егідою АСМ та ACM-W Europe. Цього року конференція проходить в м. Баку (Азербайджан) за підтримки Азербайджанської дипломатичної академії (ADA University).

Урочистості womENcourage присвячені жінкам, які пов’язують свою освітню та професійну діяльність з комп’ютерними технологіями, яке було ініційовано ACM-W Europe і націлене на об’єднання жінок з різних технічних спеціальностей і дисциплін, а також заохочення їх до отримання освіти та професії в області обчислювальної техніки та інформаційних технологій.

womENcourage об'єднує студентів, аспірантів, дослідників, науковців та інженерів з Європи та інших країн, щоб представити та поділитися своїми досягненнями та досвідом, а також обговорити сучасні проблеми жінок ІТ-професій.

Науковиці кафедри ІКІ імені В.В. Поповського Єременко О.С., Євдокименко М.О., Кузьміних Є.Д. разом зі студенткою Кругловою А. представлятимуть постерну доповідь в рамках womENcourage2020.

Минулого року конференція womENcourage проходила в Римі (Італія) під гаслом «Різноманітність рухає до змін у суспільстві», де також була представлена спільна доповідь науковиць кафедри ІКІ та ПМ ХНУРЕ.

Інші конференції womENcourage мали місце у Белграді, Сербія (2018), Барселоні, Іспанія (2017), Лінці, Австрія (2016), Уппсалі, Швеція (2015), та Манчестері, Великобританія (2014).

#womENcourage #womENcourage2020 #womENcourage2020Baku #acmweurope

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач