Новина

Нове партнерство кафедри ІКІ з академічної мобільності - Коїмбрський університет (Португалія)

Завдяки плідній співпраці науковців кафедри ІКІ ім. В.В. Поповського ХНУРЕ та Коїмбрського університету (Португалія), було укладено міжінституційний договір щодо академічної мобільності студентів і викладачів за результатами конкурсу Еразмус+ КА107 на 2020-2023 рр. – ICM.UC Algeria, Tunisia and Ukraine. Цей проєкт координується Коїмбрським університетом та загалом включає шість закладів вищої освіти з трьох країн (Алжиру, Тунісу та України).
Відмітимо, що програма академічних обмінів Erasmus+ (International Credit Mobility, ІСМ) пропонує студентам і працівникам можливість подати заявку на гранти для проведення навчання за обміном чи викладання у закладах вищої освіти Європи. При цьому грантоотримувачі ICM мають змогу збільшити свій досвід і знання, компетентність з іноземних мов, працевлаштування, продуктивність і соціальну відповідальність.
Конкурс на навчання за програмою ICT (коди 0713 Electricity and energy та 0714 Electronics and automation відповідно до міжнародного стандарту ЮНЕСКО – ISCED) у Коїмбрському університеті буде оголошено додатково.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач