Новина

Онлайн-зустріч зі студентами ХНУРЕ за німецько-українським проєктом «DigiJED-3: цифрова освіта спільними зусиллями» (осінньо-зимовий семестр)

Шановні студенти! 1 жовтня стартує черговий семестр спільного німецько-українського проєкту "DigiJED-3: Digital Education with Joined Efforts" в рамках програми "Ukraine Digital: Ensuring Study Success in Times of Crisis", що фінансується за кошти Німецької служби академічних обмінів (Deutsche Akademische Austauschdienst, DAAD).

В осінньо-зимовому семестрі 2024 (1.10.2024-31.12.2024) року студентам пропонуються наступні курси:

- ICT Security;

- Introduction to Deep Learning;

- Machine Learning with Python;

- Creating Mobile Apps with Android;

- Systems analysis and decision-making theory;

- Сomputing resources for high-loaded services.

Детальна інформація про проєкт, курси, викладачів, координаторів та форма реєстрації за посиланням https://www.hs-anhalt.de/en/international/intercultural-encounters/digijed-2-digital-education-with-joined-efforts.html

 

Успішне проходження курсу (за умови складання фінального випробування) гарантує отримання сертифікату на 4 ECTS, що визнається в університеті-партнері (ХНУРЕ). Студентам, що потребують фінансової допомоги, може надаватись стипендія, але кількість стипендіатів обмежена. Про деталі визнання кредитів, умови навчання, відбору та отримання стипендії можна дізнатись на онлайн-зустрічі https://meet.google.com/tyt-gndf-gbx, яка відбудеться 16 вересня 2024 року о 18.00.

 

Більш детальна інформація

про проєкт DigiJED-3 

про проєкт DigiJED-2 

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач
Чакрян
Вадим
Хазарович
Старший викладач