Новина

Підведено проміжні підсумки навчання студентів В межах проєкту Жана Моне «Інтеграція рамок та політик ЄС з кібербезпеки в Україні»

В межах проєкту Жана Моне «Інтеграція рамок та політик ЄС з кібербезпеки в Україні» № 621250-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE (“Integrating the EU cybersecurity framework and policies in Ukraine”) в період з 19 квітня по 10 червня 2021 студенти кафедри Інфокомунікаційної інженерії ім. В.В. Поповського пройшли навчання за курсами «Рамки та політики ЄС з кібербезпеки» та «Кращі практики ЄС для Інтернету речей та інтелектуальної інфраструктури».
Курси розробили та викладали виконавці проекту, викладачі кафедри Євдокименко Марина, Олександра Єременко, Євгенія Кузьміних та Олександр Адамов, старший викладач кафедри АПОТ.

Студенти, які успішно закінчили курси, не тільки підвищили свої знання з Європейських практик та політик з кібербезпеки, а й отримали відповідні сертифікати. Тож вітаємо наших студентів та бажаємо їм не зупинятися, розвиватися та нарощувати свої знання з кібербезпеки й надалі!

Хто пропустив навчання за минулими курсами, може зареєструватися на осінні курси Кращі практики ЄС: виявлення та аналіз кібератак за допомогою машинного навчання», та «Кращі практики ЄС для Інтернету речей та інтелектуальної інфраструктури».
Реєстрація на курс «Кращі практики ЄС: виявлення та аналіз кібератак за допомогою машинного навчання» вже відкрита. Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/RASymm9Nx9bABDEr8. Реєстрація на курс «Кращі практики ЄС для Інтернету речей та інтелектуальної інфраструктури» відкриється незабаром! Слідкуйте за цим на нашій сторінці в Facebook. https://www.facebook.com/CyFra-Integrating-the-EU-Cybersecurity-Framework-and-Policies-in-Ukraine-103668304912569.

Нагадуємо, що метою проєкту Жана Моне «Інтеграція рамок та політик ЄС з кібербезпеки в Україні» є популяризація, розповсюдження та інтеграція рамок, політик та найкращих практик ЄС у галузі кібербезпеки серед наукових та освітніх установ. Термін реалізації проєкту: 11.11.2020-11.11.2023.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач