Новина

Участь у вебінарі «Переваги платформи RangeForce для майбутнього працевлаштування студентів» від Проєкту USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України»

7 грудня 2022 року студенти кафедри інфокомунікаційної інженерії ім. В.В. Поповського Харківського національного університету радіоелектроніки прийняли участь у вебінарі на тему «Переваги платформи RangeForce для майбутнього працевлаштування студентів» від Проєкту USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України».

В межах вебінару директор із розробки рішень компанії RangeForce Таннер Хауелл ознайомив студентів з новими модулями на платформі та показав, як здобути сертифікат, що підтверджуватиме рівень саме практичних навичок.

Представники державного та приватного секторів, а саме Вадим Чакрян (DataArt), Олександр Адамов (GlobalLogic Ukraine, NioGuard Security Lab), Олексій Барановський (BTH), Віталій Балашов (EPAM) та Яніна Рой (НЕК «УкрЕнерго») розповіли як навчання на кіберполігоні Rangeforce сприятиме працевлаштуванню молоді та акцентували на тому, що сертифікати від RangeFroce демонструють роботодавцю рівень знань студента за певним напрямком з кібербезпеки, спрощують співбесіду та додають переваг в отриманні бажаної роботи власнику сертифікату.

Загалом тренування студентів Харківського національного університету радіоелектроніки на платформи RangeForce та здобуття саме практичних навичок безперечно є вагомим та надзвичайно важливим, та сприятиме у підготовці майбутніх фахівців України.

Дякуємо Проєкту USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України», всім спікерам та модератору вебінару Марині Євдокименко, професору кафедри інфокомунікаційної інженерії ім. В.В. Поповського, за організацію цього надзвичайно цікавого та корисного для студентів заходу.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач