Новина

Відбулась онлайн-зустріч представників компанії Lifecell зі студентами кафедри ІКІ ХНУРЕ

26 жовтня 2021 року відбулась онлайн зустріч представників компанії Lifecell зі студентами кафедри ІКІ імені В.В. Поповського.
На зустрічі презентувалась соціально-освітня програма JUMP into life:), яка залучає талановиту молодь та сприяє розвитку майбутніх українських професіоналів. Участь в програмі безкоштовна, гнучкий графік розробляється індивідуально з персональним ментором, щоб студент міг продовжувати навчання.
Під час програми студенти знайомляться з повним циклом ведення бізнесу, реалізують практичні завдання, навчаються фокусуватися на досягненні індивідуального результату та занурюються в культуру роботи міжнародної компанії. Lifecell допомагає молодим талановитим студентам отримати практичні навички для успішного старту кар’єри. За 13 років існування програми в ній взяли участь приблизно 400 джамперів та кожен третій студент отримав пропозицію працевлаштування.

Виступили Валерія Кудіна – референт директора з підтримки бізнесу та Петруня Юлія – провідний спеціаліст з підбору персоналу компанії Lifecell.

Чекаємо на подальшу реалізацію домовленостей з компанією Lifecell!

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач