Новина

Відбувся четвертий вебінар серії «Секрети кар’єрного успіху від випускників кафедри ІКІ імені В.В. Поповського»

14 жовтня 2023 року для студентів кафедри ІКІ імені В.В. Поповського відбувся четвертий вебінар серії «Секрети кар’єрного успіху від випускників кафедри ІКІ імені В.В. Поповського». Учасники зустрічі мали змогу поспілкуватися з випускником кафедри 2015-го року Вадимом Чакряном, який наразі займає посаду керівника відділу кібербезпеки у компанії DataArt.

Пан Вадим розпочав свою розповідь з висвітлення особистого життєвого та творчого шляху, розповів, чому при вступі до університету відмовився від пропозицій на бюджетні місця заради навчання на освітній програмі «Управління інформаційною безпекою» у ХНУРЕ, а також висвітлив головні переваги навчання саме на кафедрі ІКІ імені В.В. Поповського. Під час презентації Вадим Хазарович охарактеризував навички, якими повинен володіти сучасний спеціаліст з кібербезпеки задля отримання посади своєї мрії. Також спікер розповів, з чого слід розпочати молодому спеціалісту, щоб знайти оптимальний шлях у побудові власної кар’єри у світі кібербпезпеки. Також були детально розібрані основні напрями кібербезки, які доцільно обрати задля вивчення та вдосконалення своїх знань, щоб кожен студент зміг знайти себе та реалізувати свої прагнення.

Під час спілкування всі бажаючі мали змогу задати будь-які питання спікеру. Традиційно питання стосувались перших кроків на шляху здобуття початкового досвіду студентами, а також порад – як отримати першу роботу без попереднього досвіду. Гостем вебінару були рекомендовані платформи для індивідуального навчання студентів поза університетським планом для підвищення рівня своїх знань.

Зустріч пройшла у дружній атмосфері повного взаєморозуміння. Учасники заходу мали змогу осягнути переваги навчання на кафедрі ІКІ імені В.В. Поповського, перспективи працевлаштування та самовдосконалення після випуску з ХНУРЕ.

Шановні студенти, через декілька тижнів чекайте на нову зустріч з випускником нашої кафедри. Готуйте нові цікаві питання!

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач