Новина

Академічна мобільність студентів кафедри інфокомунікаційної інженерії імені В.В. Поповського

Запрошуємо всіх зацікавлених на вебінар «Академічна мобільність студентів кафедри інфокомунікаційної інженерії імені В.В. Поповського», який відбудеться 15 березня 2024 року о 17:00. Запрошуються, перш за все, студенти, які планують прийняти участь у програмах міжнародного обміну, академічної мобільності, подвійних дипломів, які реалізуються на нашій кафедрі.

Перед учасниками вебінару виступлять студенти та студентки кафедри інфокомунікаційної інженерії імені В.В. Поповського – Завадський Кирило, Бєліков Данило, Горяінова Карина, Пилюк Лариса, які проходили навчання у 2023 році у провідних університетах Європи – Університеті Коїмбри (Португалія) та Університеті прикладних наук Анхальт (Німеччина, м. Кьотен). Вони поділяться своїми емоціями та враженнями про перебування в цих країнах, про набуті знання та навички, які отримали під час навчання в іноземних вишах. У своїх виступах зупиняться на своїх академічних досягненнях, проектних роботах та дослідженнях, які вони здійснювали під час навчання.

Спікери дадуть вичерпні відповіді на питання учасників вебінару, що обов’язково стане корисним джерелом інформації для тих, хто планує реалізувати подібні активності у майбутньому. Не пропустіть цю унікальну можливість, дізнатися більше про міжнародну освіту від перших осіб!

Посилання на зустріч: https://meet.google.com/csa-zekh-zkn

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач