Новина

Презентація CTF платформи для змагань та навчання за фахом Кібербезпека

19 березня 2024 року в межах проєкту USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» відбувся вебінар, присвячений презентації розробленої CTF платформи для змагань та навчання за фахом Кібербезпека. Дана платформа була розроблена старшими лаборантами кафедри інфокомунікаційної інженерії ім. В.В. Поповського ХНУРЕ Володимиром Порохняк та Романом Капустою на базі регіональної лабораторії з кібербезпеки, створеної за підтримки Проєкту USAID Кібербезпека. Під час вебінару розробники Роман Капуста та Володимир Порохняк презентували платформу та продемонстрували її основні функціональні можливості. Платформа вже добре себе зарекомендувала восени 2023 року під час проведення Регіональних CTF змагань, участь в яких взяли команди з 11 університетів сходу України. Додатково, перспективним напрямком розвитку платформи є її модифікація для проведення лабораторних та практичних занять з використанням віртуального середовища в режимі міні-змагань.

Модераторкою зустрічі була Марина Євдокименко, д.т.н., професорка кафедри інфокомунікаційної інженерії ім. В.В. Поповського.

Загалом, вебінар пройшов у теплій та приємній атмосфері, учасники активно задавали питання та обговорювали функціональні можливості платформи.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач