Новина

Візит професорки Євдокименко М.О. до Технологічного університету Блекінге (Швеція) за програмою академічної мобільності та обміну викладачами Erasmus+

З 1 по 18 червня 2023 року професорка кафедри ІКІ ім. В.В. Поповського Євдокименко Марина відвідала Технологічний університет Блекінге (Швеція) за програмою академічної мобільності та обміну викладачами Erasmus+. Метою візиту був обмін досвідом щодо захисту магістерських робіт та процедури складання іспитів студентами за спеціальністю «Кібербезпека та захист інформації», а також обговорення подальшої співпраці вишів за міжнародними проєктами.

Під час візиту проф. Євдокименко Марина була присутня на захисті дисертаційної роботи на здобуття доктора філософії, присвяченої автоматизованому контекстно-залежному керуванню вразливостями в програмно-конфігурованих мережах та пов'язаних з ними ризиками.

Протягом візиту за плідну співпрацю, спільні наукові досягнення та внесок у співробітництво ХНУРЕ та ВТН Андерсу Карлсону було вручено диплом почесного професора.

Нагадуємо, що між Харківським національним університетом радіоелектроніки та Технологічним університетом Блекінге діє програма мобільності Erasmus+ та підписано угоду про подвійні дипломи.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач