Новина

Заслуховування звітів аспірантів кафедри ІКІ ім. В.В. Поповського за звітній період

8.02. 2024 року на кафедрі ІКІ ім. В.В. Поповського відбулось заслуховування аспірантів за результатами їхньої роботи за останнє півріччя за увесь час навчання у аспірантурі ХНУРЕ взагалі. На заслуховуванні крім аспірантів були присутні їхні наукові керівники та провідні науковці кафедри.

З доповідями виступили аспіранти, починаючи з першого року навчання та закінчуючи третім. Тематика робіт була присвячена проблематиці двох спеціальностей 125 Кібербезпека та захист інформації та 172 Електронні комунікації та радіотехніка. Здобувачі у свої доповідях приділили значну увагу висвітленню отриманих та аналізу результатів дослідження, опису моделей експерименту. У ході зібрання було проаналізовано стан публікаційної активності аспірантів, вказано ряду здобувачів на необхідність посилення зусиль у напрямку публікації отриманих науково-практичних результатів у наукових фахових виданнях ХНУРЕ та у виданнях, які індексуються у базах Scopus та WoS. Необхідний досвід на кафедрі є.

Воєнний стан у країні, відсутність постійного доступу до навчально-наукових лабораторій кафедри прогнозовано наклав свій відбиток на терміни виконання пунктів індивідуальних планів роботи аспірантів. Проте наукові керівники та аспіранти прикладуть всіх зусиль, щоб вчасно та якісно завершити роботу над дисертаційними роботами та представити їх до спецрад.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач