Новина

Кафедра ІКІ імені В.В. Поповського очолила рейтинг ХНУРЕ за ключовими показниками ефективності (KPI) кафедр на 2024 рік

Наказом ХНУРЕ №40 від 02.02.2024 року затверджено та введено у дію рішення вченої ради університету з питання «Про затвердження ключових показників ефективності (KPI) кафедр на 2024 рік». Згідно цього рішення перше місце у рейтингу кафедр ХНУРЕ за KPI на 2024 рік посіла кафедра інфокомунікаційної інженерії імені В.В. Поповського. Вітаємо колектив кафедри з черговою важливою перемогою! Так тримати!

Завдяки ефективній та злагодженій роботі нашого колективу, кафедра ІКІ імені В.В. Поповського останні три роки входить до трійки кращих кафедр ХНУРЕ за ключовими показниками ефективності. Ці показники сформовані на підставі тих же критеріїв, які використовувало МОНУ при розрахунку об’ємів формульного фінансування закладів вищої освіти (ЗВО) України у минулі роки. Ці критерії та показники також є важливими складовими, які підлягають аналізу та враховуються при рейтингуванні ЗВО провідними вітчизняними та міжнародними інституціями, агентствами та лабораторіями.

Висловлюємо слова подяки професору Філатову В.О. – науковому керівнику Центру інформаційних систем та технологій ХНУРЕ та його підлеглим за наполегливу та послідовну роботу щодо збереження, просування та розвитку моделі рейтингового фінансування кафедр університету відповідно до їхніх здобутків.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач