Новина

На кафедрі інфокомунікаційної інженерії імені В.В. Поповського відбулося змагання ICE Capture The Flag для студентів ХНУРЕ

15 липня 2023 року відбулося онлайн-змагання з кібербезпеки, організоване кафедрою ІКІ ім. В.В. Поповського Харківського національного університету радіоелектроніки – ICE Capture The Flag.

Змагання проходило 10 годин, протягом яких учасники мали змогу не тільки вирішити 20 завдань різної тематики та складності, а також випробувати нову сучасну платформу, яку було спеціально створено та адаптовано для проведення цього заходу. Розробкою завдань та технічною підтримкою платформи займалися лаборанти кафедри ІКІ ім. В.В. Поповського Роман Капуста та Володимир Порохняк.

Участь у змаганні взяли більше десяти команд, до яких входили студенти ХНУРЕ з різних курсів (від першого до останнього) та різних спеціальностей. Незважаючи на різницю між спеціальностями протягом всього часу змагань спостерігалась запекла, але дружня боротьба.

21 липня відбулося урочисте нагородження учасників заходу, де з привітальними словами виступили в.о. ректора ХНУРЕ Ігор Рубан, завідувач кафедри ІКІ ім. В.В. Поповського Олександр Лемешко, а також координатор ICE Capture The Flag Марина Євдокименко. Всі вони зазначили важливість та користь проведення таких змагань для підвищення обізнаності студентів в галузі кібербезпеки. Під час нагородження всі команди отримали пам’ятні дипломи та сертифікати.

Переможцем змагань стала команда кафедри ІКІ ім. В.В. Поповського «КУІБУСЬКИ», до складу якої увійшли студенти другого курсу:

Тимур Гальченко
Павло Кулаков
Ростислав Сторчак

Вітаємо переможців та учасників ICE Capture The Flag та готуємось до подальших змагань!

Платформа ICE Capture The Flag розроблена за підтримки Проєкту USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури в Україні».

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач