Новина

Подовжено повноваження ISACA student-group ХНУРЕ

Незважаючи на складний час у країні, колектив кафедри продовжує успішно виконувати свої завдання, однією зі складових яких є міжнародне співробітництво.

Так, минулого тижня головним офісом всесвітньо відомої компанії ISACA (Чикаго, США) був підтверджений та пролонгований статус ISACA Student Group ХНУРЕ, яка створена і функціонує на базі кафедри Інфокомунікаційної інженерії ім. В.В. Поповського з 2016 року. Наразі президентом ISACA Student Group є студентка групи КУІБ-19-1 Євсюкова О.О., яка навчається за профілем кафедри.

Інформація про визнання нашої ISACA Student Group розміщена на офіційному сайті компанії ISACA і на сайті нашого університету.

Одночасно з пролонгацією валідності діяльності нашої ISACA Student Group, доцентом Добриніним І.С. підтверджено персональний Silver status of Academic Advocate of ISACA.

Нагадаємо, що ISACA (асоціація аудиту і контролю інформаційних систем) - міжнародна професійна асоціація, орієнтована на ІТ-управління. Об'єднує фахівців в області ІТ-аудиту, ІТ-консалтингу, управління ІТ-ризиками та інформаційною безпекою.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач