Новина

Професорці кафедри інфокомунікаційної інженерії імені В.В. Поповського присуджено іменну стипендію Верховної Ради України для молодих учених - докторів наук

Вітаємо Євдокименко Марину, професорку кафедри інфокомунікаційної інженерії ім. В.В. Поповського Харківського національного університету радіоелектроніки, із присудженням їй іменної стипендії Верховної Ради України для молодих учених - докторів наук на виконання наукової (науково-технічної) роботи: "Проектування та оптимізація кіберстійких мультисервісних програмно-конфігурованих мереж в умовах відмов та компрометації мережного обладнання".

Стипендію призначено 30 молодим науковцям відповідно до Постанови Верховної Ради України "Про іменні стипендії Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук" та подання Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій від 1 грудня 2022 року. Реалізація Постанови сприятиме здійсненню адресної підтримки молодих учених України – докторів наук, створенню додаткових можливостей і стимулів для проведення ними фундаментальних і прикладних наукових досліджень з пріоритетних напрямів розвитку науки і техніки, підвищенню престижу наукового працівника, доктора наук та його ролі у суспільстві.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач