Новина

Шановні студенти та аспіранти, 7 червня 2021 року запрошуємо вас на онлайн зустріч з Тугай Антоном, випускником 2007 року кафедри ІКІ ім. В.В. Поповського ХНУРЕ.

👉 Шановні студенти та аспіранти, 7 червня 2021 року запрошуємо вас на онлайн зустріч з Тугай Антоном, випускником 2007 року кафедри ІКІ ім. В.В. Поповського ХНУРЕ. Зустріч відбудеться з 13.10 до 14.45 за наступним посиланням: https://meet.google.com/rvm-htwv-qto.
👉 Після завершення навчання у ХНУРЕ Антон працював на позиції системного інженеру у представництвах компанії Cisco в Україні та Бельгії. Останні 6 років він працює мережним інженером компанії Google в Ірландії. Крім того, Антон є сертифікованим експертом у галузях Data Center, Routing and Switching, має відповідні сертифікати CCIE від компанії Cisco.
👉 Протягом зустрічі Антон Тугай розповість про свій шлях у галузі інформаційно-комунікаційних технологій – шлях безперервного навчання та підвищення професійної кваліфікації та майстерності. Ваш випускник поділиться багатим досвідом, який він накопичив за час роботи у провідних інформаційних гігантах світу, розкаже про основні помилки, яких треба запобігти на перших етапах своєї кар’єри.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач