Новина

Участь професорки кафедри Єременко О.С. у тренінгу в межах International Staff Week в Хаенському університеті (Іспанія)

З 13 по 17 травня в університеті м. Хаен, Іспанія (Universidad de Jaen, UJA) проводились тренінги в межах Міжнародного тижня – Erasmus+ International Staff Week, в якому прийняла участь професорка кафедри ІКІ ім. В.В. Поповського Олександра Єременко.

В тренінгу з інтернаціоналізації були задіяні викладачі та адміністративний персонал з понад 30 університетів-партнерів Альянсу NEOLAiA та інших партнерів UJA за програмами Erasmus+ KA131 та KA171, розглядаючи спільні питання та найкращі практики міжнародного співробітництва та проєктної діяльності.

Під час International Staff Week представники університетів були залучені у різноманітних заходах, спрямованих на сприяння міжнародній співпраці та обміну знаннями. Тиждень розпочався з реєстрації та вітального прийому, після чого відбулася презентація Університету Хаена. Учасники виступили з короткими презентаціями та мали достатньо часу для нетворкінгу. Ключовими лекціями були доповіді про європейські університетські альянси та інтернаціоналізацію, а також дискусії про вищу освіту в Іспанії та ініціативу NEOLAiA. Культурні заходи включали екскурсію містом Хаен і шоу фламенко. Семінари охоплювали різноманітні теми, такі як цілі сталого розвитку, змішані інтенсивні програми (Blended Intensive Programmes) та проєкти Erasmus+. Учасники також відвідали приймаючі факультети та обговорили адміністративні аспекти управління мобільністю. Тиждень завершився поїздками до Убеди та кампусу Лінареса, а також церемонією закриття, яка ознаменувала офіційне завершення заходу.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач