Новина

Відбулась онлайн-зустріч представників компанії Huawei зі співробітниками кафедри ІКІ та студентами ХНУРЕ

13 жовтня 2021 року відбулась чергова розширена зустріч представників компанії Huawei зі співробітниками кафедри ІКІ імені В.В. Поповського та студентами, які навчаються в ХНУРЕ. Зустріч відбувалась в онлайн режимі та охопила до 70-ти учасників.
На зустрічі піднімались та обговорювались питання щодо працевлаштування студентів, їх стажування та проходження практики у компанії Huawei. Були чітко сформульовані вимоги, які стосуються рівня знань та вмінь майбутніх молодих співробітників цієї потужної IT-компанії. Перед студентами та аспірантами виступили керівники українського представництва компанії, представники відділу рекрутингу, а також стажери, які тільки починають свою кар’єру.

Компанії Huawei має амбітні плани щодо розвитку співробітництва з ХНУРЕ, яке стосується відкриття мережної академії, виплати стипендій студентам, які показують відмінні результати у навчанні та науковій діяльності. Наприкінці онлайн-зустрічі представниками компанії Huawei була організована вікторина з цікавими питаннями, які стосувались мережних технологій та кібербезпеки. Найбільш активні студенти отримали заохочувальні призи, серед яких були побутові предмети з логотипом компанії Huawei, повербанки, гарнітури тощо.
Чекаємо на подальшу реалізацію домовленостей з компанією Huawei!

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач