Новина

Відбувся третій вебінар із серії «Секрети кар’єрного успіху від випускників кафедри ІКІ імені В.В. Поповського». Спікер – Юлія Проскуріна

06 червня 2023 року відбувся третій вебінар із серії «Секрети кар’єрного успіху від випускників кафедри ІКІ імені В.В. Поповського». Учасники зустрічі – студенти кафедри ІКІ імені В.В. Поповського мали змогу поспілкуватися з випускницею кафедри 2011-го року Юлією Проскуріною.

Юлія наразі займає посаду віце-президента із розробки рішень у компанії FORM. Вона на початку своєї доповіді згадала найбільш значущі моменти навчання на кафедрі, а також показала власні світлини після отримання диплому бакалавра, нагадавши всім про те, що вона відносно недавно закінчила навчання в ХНУРЕ. Випускниця зазначила, що на останніх курсах їй доводилось поєднувати навчання та роботу. Юлія також розповіла про свій кар’єрний шлях, який розпочався з посади інженера з технічної підтримки у компанії місцевого інтернет-провайдера. Гостя підготувала відповіді на ті питання, які попередньо їй підготували студенти кафедри.

Під час спілкування особливу увагу було приділено питанням отримання первинного досвіду студентами протягом навчання в університеті у процесі виконання наукових робіт, участі у конкурсах та олімпіадах. Саме на це нерідко звертають увагу при прийомі на першу роботу. Юлія визначила найбільш важливі навички, які допоможуть отримати впевненість у власних силах та приборкати страх перед першою співбесідою. Також було обговорено важливе питання щодо реагування та ймовірні відмови у працевлаштуванні від потенційних роботодавців. Які з цього потрібно робити висновки, щоб не повторювати помилки при повторних співбесідах. Окрім цього випускниця нашої кафедри розповіла про необхідність використання усіх доступних можливостей щодо академічної мобільності студентів кафедри, бо завдяки цьому можна отримати унікальний досвід навчання, практичні навички комунікації з носіями іноземної мови та вдосконаленню власних Soft skills.

Дякуємо пані Юлії за цікаву зустріч, насичену важливою інформацією та корисними порадами! Чекаємо на нову зустріч з випускником чи випускницею нашої кафедри минулих років, але вже у вересні.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач