Новина

Вітаємо доцента кафедри ІКІ Акулинічева А.А. з нагородою від компанії Cisco

У червні 2020 року інструктор академії Акулинічев А.А. отримав цифровий бедж та сертифікат від компанії Cisco за свою 15-ти річну роботу за програмою мережних технологій Cisco. Таким чином, компанія Cisco підтверджує наявність у Акулинічева А.А. високого рівня кваліфікації, досвіду роботи та відповідність вимогам щодо щорічної підготовки студентів академії за різними навчальними курсами.

 Станом на 2020 рік Акулинічев А.А. очолює мережну академію Cisco в ХНУРЕ та має акредитацію за наступними курсами програми мережевих академій:

  • IT Essentials;
  • Cisco® Certified Network Associate;
  • Cisco® Certified Network Associate Security;
  • Cisco® Certified Network Associate Cybersecurity Operations.

Основні розділи цих курсів успішно інтегровані в дисципліни, за якими навчаються студенти кафедри ІКІ імені В.В. Поповського зі спеціальності 125 – Кібербезпека та 172 – Телекомунікації та радіотехніка.

Одна з задач програми мережних академії Cisco – забезпечення можливості професійного росту всіх людей. Починаючи з квітня 2020 року компанія Cisco розробила систему електронного підтвердження кваліфікації – беджи. Цифрові беджи це засіб наглядної демонстрації та підтвердження наявних навичок та досвіду роботи за тим чи іншим напрямом. Кожен бедж містить «метадані» - докладний опис предмета вивчення і вимог, які необхідно було виконати для отримання беджа. Беджи підтверджуються компанією Cisco та служать доказом кваліфікації їх власника для роботодавців та усіх оточуючих. Власник беджу має можливість додати його до свого резюме, профілю у LinkedIn, Facebook, Twitter і таке інше.

  • Беджи служать підтвердженням наявних знань та навичок від шановного, надійного джерела;
  • Беджи допомагають демонструвати досягнення власника у соціальних мережах;
  • Беджи підтверджують актуальність знань власника;
  • Беджи забезпечують реальні економічні переваги на ринку праці.

Для перегляду опису відповідних навичок власника беджу достатньо лише одного кліка.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач