Новина

Вітаємо переможців конкурсу наукових робіт «МОЛОДА НАУКА ХАРКІВЩИНИ: ВЕКТОРИ РОЗВИТКУ»

Підведено підсумки конкурсу наукових робіт «Молода наука Харківщини: вектори розвитку», започаткованого Радою молодих вчених при Харківській обласній державній адміністрації під патронатом Департаменту науки і освіти у межах ФЕСТИВАЛЮ НАУКИ – 2021 з нагоди Дня науки в Україні. Конкурсанти – здобувачі вищої освіти та молоді вчені закладів вищої освіти та наукових установ. Загалом було подано 217 наукових робіт, захист яких відбувся 08 червня 2021 р.
Студенти Харківського національного университету радіоелектроніки прийняли участь у конкурсі за напрямом «ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ, ЕЛЕКТРОННА ТА БІОМЕДИЧНА ІНЖЕНЕРІЯ». Всі учасники продемонстрували надзвичайно високий рівень підготовки! Переможці конкурсу отримають Дипломи від Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації. Всі інші конкурсанти отримають Дипломи лауреатів конкурсу від Ради молодих вчених при Харківській обласній державній адміністрації.
Вітаємо студенток кафедри ІКІ ім. В.В. Поповського Круглову Анастасію та Журавльову Анну із захистом наукової роботи на тему «Дослідження удосконаленої потокової моделі маршрутизації з балансуванням навантаження в інфокомунікаційній мережі», виконаної під керівництвом завідувача кафедри д.т.н., проф. Лемешка О.В., та отриманням Диплому ІІ ступеня! Бажаємо нових перемог, успіхів і звершень на ниві науки!

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач