Новина

Запрошуємо студентів прийняти участь у конференції «Кар’єрні траєкторії у кібербезпеці»

В межах проєкту USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» планується проведення конференції «Кар’єрні траєкторії у кібербезпеці» серед студентства. Ця конференція спрямована на промоцію спеціальності кібербезпека та сприяння поінформованості студентів про актуальні шляхи побудови та розвитку кар’єри у сфері кібербезпеки.

Конференція є підсумковим заходом менторської програми для дівчат спеціальності 125 Кібербезпека, що реалізується Проєктом USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» та ініціативою Дівчата STEM.

У рамках заходу будуть представлені кар’єрні траєкторії в актуальних професійних напрямках кібербезпеки, які були розроблені учасницями менторської програми. Протягом двох місяців дев’ятнадцять дівчат-менті з першого по шостий курс ЗВО, спеціальності «125-кібербезпека» отримували менторську підтримку від дев’яти успішних жінок, які працюють в кібербезпеці у державних та приватних організаціях.

Під час конференції дівчата представлять наступні напрямки у кібербезпеці:

  • управління безпекою (напряму GRC управління, ризики, відповідність);
  • операційна безпека;
  • оffsec (напад) - тестування на проникнення;
  • розробка продуктів.

Учасниці менторської програми представлять свої напрацювання, розкажуть, де можна працювати в обраних напрямах, які вимоги до фахівців з кібербезпеки, якими навичками потрібно володіти, та як їх можна розвивати за допомогою різних інструментів. Також під час конференції учасники матимуть можливість задати питання у чаті фахівчиням кібербезпеки та дізнатися про програму менторства.

Конференція відбудеться 10 жовтня 2022 року, з 16:00 до 18:40 в онлайн-форматі на платформі Zoom. Для участі у конференції необхідно зареєструватися за посиланням: https://form.collect.dai.com/x/rWiRQIBR

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач