Новина

Вітаємо студентів кафедри ІКІ ім. В.В. Поповського з перемогою у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science 2023»

Шановні колеги, на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association відбувся Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science 2023». До складу журі конкурсу 2023 року увійшли 145 спеціалістів-науковців, з них 78 з 22 зарубіжних країн: Ангола, Бенін, США, Німеччина, Швейцарія, Італія, Великобританія, Греція, Китай, Туреччина, Литва, Латвія, Словаччина, Естонія, Чехія, Казахстан, Польща, Грузія, Румунія, Азербайджан, Болгарія, Молдова. Реєстрація учасників та подання робіт на перший етап конкурсу тривали з 01.09.2022 по 01.02.2023. На перший етап конкурсу було подано 378 робіт з українських та закордонних закладів, у тому числі з університетів таких країн як: Німеччина, Оман, Алжир, Литва, Індія, Сербія, Хорватія, Пакистан, Польща, Грузія, Казахстан, Болгарія, Молдова.

На першому етапі конкурсу відбулося рецензування наукових робіт членами журі та обговорення їх онлайн на засіданнях. За кожним напрямком були визначені фіналісти (25% прорецензованих робіт згідно з рейтингом), які запрошені до участі у другому етапі конкурсу. У номінації «Інформаційні технології, автоматизація та робототехніка» від кафедри інфокомунікаційної інженерії імені В.В. Поповського ХНУРЕ була представлена наукова робота студентів 4 курсу (спеціальність 172 Телекомунікації та радіотехніка) Іллі Бондаренка та Олексія Душенкова та тему

Development complex of laboratory Works for research digital television and mobile communication systems based on SDR technology.

Науковий керівник: професор кафедри Лошаков Валерій Андрійович.

Наукова робота наших студентів увійшла до переліку шести кращих проєктів зі 120 робіт, автори яких з різних країн змагались у цій номінації.

Щиро вітаємо наших студентів – Іллю та Олексія, а також їх наукового керівника з перемогою у студентському конкурсі «Black Sea Science 2023» у номінації «Інформаційні технології, автоматизація та робототехніка» та першим місцем! Рецензенти та члени журі відзначили досить високий науковий рівень конкурсної роботи та запропонували опублікувати цю роботу як наукову статтю в журналі «Автоматизація технологічних та бізнес-процесів», який видається в ОНТУ.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач