Новина

Підведено підсумки конкурсу «Студенти-відмінники кафедри інфокомунікаційної інженерії імені В.В. Поповського»

За результатами весняного семестру та літньої сесії підведено підсумки конкурсу «Студенти-відмінники кафедри інфокомунікаційної інженерії імені В.В. Поповського». Цього разу відразу 37 студентів склали іспити та заліки з середнім балом за сесію 90 та вище.Серед відмінників присутні студенти всіх спеціальностей, за якими відбувається навчання на нашій кафедрі:

125 Кібербезпека та захист інформації;
126 Інформаційні системи та технології;
172 Електронні комунікації та радіотехніка.

Традиційно за літню сесію не аналізувались результати навчання наших випускників, які в цей час готували та захищали свої кваліфікаційні роботи. Дуже приємним є факт присутності у списку переможців конкурсу наших першокурсників, при цьому групи першого курсу спеціальності 125 Кібербезпека та захист інформації значно підсили свої позиції у порівнянні з минулою сесією. Всі переможці отримали сертифікати відмінника кафедри інфокомунікаційної інженерії імені В.В. Поповського ХНУРЕ.

Нагадаємо, що за результатами конкурсу формуються пропозиції від кафедри щодо висування кандидатів на премії та стипендії, які надаються Президентом України, Верховною Радою України, Кабінетом Міністрів України, іншими органами державної влади різних рівнів, а також компаніями, з якими кафедра має відповідні договори. Результати конкурсу також можуть бути використані при обґрунтуванні доцільності переводу студента з контрактної форми навчання на бюджетну (за наявності такої можливості). Крім того, всі студенти, які у підсумку будуть включені до переможців Конкурсу, отримають сертифікати від Кафедри та, за можливістю, призові нагороди.

За результатами конкурсу за минулий семестр декілька відмінників були номіновані на стипендії від німецько-українського проєкту «DigiJED-2: цифрова освіта спільними зусиллями», два студенти навчались в Університеті Коїмбри (Португалія) за програмою міжнародної академічної мобільності Erasmus+ KA107 .

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач