Новина

Кафедра ІКІ зберегла за собою перше місце у вебометричному рейтингу кафедр ХНУРЕ за підсумками 2021 року

Шановні колеги, підведено підсумки вебометричного рейтингу кафедр Харківського національного університету радіоелектроніки за ІV квартал 2021 року та за рік взагалі.
Цей рейтинг було запроваджено у грудні 2020 року за ініціативи ректора ХНУРЕ Валерія Семенця з метою покращення вебометричних показників університету у національних та міжнародних рейтингах. Рейтинг враховує якість сайтів кафедр, а також рівень публікаційної активності співробіників кафедр ХНУРЕ, який оцінювався через призму показників наукометричних баз Scopus та Google Scholar.
Проміжні підсумки вебометричного рейтингу оприлюднюються щоквартально. Важливо акцентувати увагу на тім, що як і за попередні три квартали 2021 року у ІV кварталі кафедра ІКІ імені В.В. Поповського впевнено виборола перше місце у цьому престижному рейтингу кафедр ХНУРЕ, за перемогу у якому кращі підрозділи отримують премії.

Кафедра ІКІ імені В.В. Поповського протягом року впевнено підвищувала свій внесок у вебометричні здобутки ХНУРЕ:
І квартал 2021 р. - 10,602 %;
ІІ квартал 2021 р. - 10,967 %;
ІІІ квартал 2021 р. - 11,449 %;
ІV квартал 2021 р. - 11,83 %.
Якщо дещо деталізувати отримані результати, то у порівнянні з іншими підрозділами та колективами кафедра ІКІ імені В.В. Поповського забезпечила найбільш високий внесок за показником «Google Scholar» на рівні 12,154 %, а також найбільш високий внесок за показником «Scopus+WoS» – 12,108 %.
Високі результати кафедри ІКІ імені В.В. Поповського забезпечили факультету інфокомунікацій почесне друге місце у вебометричному рейтингу факультетів ХНУРЕ за підсумками ІV кварталу 2021 року.

Переможні результати за окремими кварталами дозволили кафедрі ІКІ імені В.В. Поповського очолити й загальний вебометричний рейтинг кафедр ХНУРЕ за 2021 рік взагалі.

Щиро вітаємо співробітників кафедри з високим результатом, який характеризує їх публікаційну активність: число статей та їх цитованість вітчизняними та іноземними колегами! Бажаємо науковцям ХНУРЕ подальших творчих успіхів та перемог!

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач