Новина

Підсумки активностей за проєктом USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» у 2021 році

Наприкінці року професор кафедри інфокомунікаційної інженерії ім. В.В. Поповського Марина Євдокименко отримала сертифікат про визнання її високих результатів з досягнення цілей, організації різноманітних активностей та заходів за проєктом USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» в Харківському національному університеті радіоелектроніки.

Загалом за проєктом USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» за 2021 рік було зроблено чимало! В травні 2021 року відбулося підписання Протоколу про наміри і співпрацю та ХНУРЕ отримав ВІДЗНАКУ про партнерство. Влітку та восени цього року 16 викладачів кафедри ІКІ ім. В.В. Поповського пройшли успішну підготовку за передовими курсами, завдяки чому будуть оновлені дисципліни з професійної підготовки за спеціальністю 125 «Кібербезпека».

А у вересні 2021 року на базі наукового парку «Сінергія» ХНУРЕ відбувся захід «Регіональний діалог з питань кібербезпеки», завдяки якому було започатковано співпрацю між держсектором та приватними компаніями.
Зазначимо, що участь в проєкті USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» дозволить ХНУРЕ посилити свій потенціал та навчати студентів за спеціальністю 125 «Кібербезпека» ще якісніше!

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач