Новина

Викладачі кафедри ІКІ імені В.В. Поповського отримали сертифікати за результатами літніх тренінгів 2022 року від агенції USAID

За результатами проведення літніх тренінгів, організованих у період з 11 липня по 31 серпня 2022 року агенцією USAID в межах спільного з ХНУРЕ проєкту «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України», 10 професорів та доцентів кафедри інфокомунікаційної інженерії ім. В.В. Поповського ХНУРЕ отримали сертифікати:

Олександр Лемешко, Марина Євдокименко, Олександра Єременко, Тамара Радівілова, Тетяна Коваленко, Світлана Штангей, Дмитро Агеєв, Ігор Терещенко, Анастасія Шаповалова та Амаль Мерсні.

Саме вони успішно засвоїли теорію та практику з таких курсів:

Незабаром накопичений за цими курсами досвід буде передаватись студентам, які навчаються на кафедрі ІКІ ім. В.В. Поповського, із переглядом як освітніх програм, так і робочих навчальних програм дисциплін, які стосуються змісту успішно опанованих влітку курсів.

Вітаємо наших викладачів із успішним проходженням курсів та отриманням чергових сертифікатів, які підтверджують оволодіння сучасними теоретичними та практичними знаннями у галузі кібербезпеки.

Професорсько-викладацький склад

Коляденко
Юлія
Юріївна
Професор кафедри
Куля
Юлія
Едуардівна
Доцент кафедри
Мерсні
Амаль
Доцент кафедри
Сацюк
Василь
Васильович
Старший викладач
Супрун
Тетяна
Василівна
Старший викладач